ΚΤΙΡΙΑ
ΕΙΣΑΓΩΓΗ
Η εταιρεία μας εξειδικεύεται στο σχεδιασμό, την κατασκευή και την ανέγερση μεταλλικών κτιρίων και δευτερευόντων μεταλλικών στοιχείων για ένα μεγάλος εύρος βιομηχανιών και εφαρμογών. Αναλαμβάνουμε τόσο νεόδμητα μεταλλικά κτίρια όσο και ανακαινίσεις υφιστάμενων κτιρίων, προσφέροντας μια υπηρεσία ‘σχεδιασμού και κατασκευής’ από τη σύλληψη μιας ιδέας μέχρι την υλοποίηση του μεταλλικού κτιρίου.

Απασχολούμε επαγγελματίες μηχανικούς με εμπειρία ετών στη διαχείριση έργων, οι οποίοι μπορούν να εξασφαλίσουν μια απρόσκοπτη, σωστή ‘με την πρώτη’ κατασκευή μεταλλικού κτιρίου. Η δέσμευσή μας είναι να παρέχουμε ποιοτικά μεταλλικά κτίρια, παραμένοντας ταυτόχρονα εντός προγράμματος ανέγερσης και παράδοσης.

Το πελατολόγιό μας εκτείνετε από κατασκευαστικούς ομίλους, μηχανικούς, μελετητικά γραφεία και αρχιτέκτονες έως επαγγελματίες ανάπτυξης ακινήτων, κτηνοτρόφους και επιχειρήσεις που σχεδιάζουν να επεκταθούν και χρειάζονται μεγαλύτερες εγκαταστάσεις.

Είμαστε ανάμεσα στους προτιμώμενους υπεργολάβους μεταλλικών κτιρίων για αρκετές μεγάλες κατασκευάστριες εταιρείες και τεχνικά γραφεία. Οι συνεργασίες με τους B2B πελάτες μας, βασίζονται στον αμοιβαίο σεβασμό, την εντιμότητα και τη διαφάνεια και αυτό μας έχει οδηγήσει στο να χαίρουμε μακροχρόνιων σχέσεων.

Στο πέρασμα των δεκαετιών που είμαστε ενεργοί στον κλάδο των μεταλλικών κτιρίων, έχουμε χτίσει ένα εκτεταμένο δίκτυο προμηθευτών, το οποίο μας δίνει πρόσβαση τις καλύτερες τιμές της αγοράς και μας επιτρέπει να προσφέρουμε ανταγωνιστικές τιμές.