ΕΜΠΟΡΙΚΑ
Τα εμπορικά μεταλλικά κτίρια διέπονται από κάποια ιδιαίτερα χαρακτηριστικά τα οποία τα ξεχωρίζουν από τα μεταλλικά ‘αδέρφια’ τους, με ίσως το πιο σημαντικό να είναι ότι η τυπική επαναληψιμότητα που χαρακτηρίζει την κατασκευή των μεταλλικών κτιρίων, εδώ είναι περιορισμένη. Τα εμπορικά συγκροτήματα έχουν ποικιλόμορφα σχέδια, είναι συνήθως χαμηλά ή μεσαία πολυώροφα κτίρια που εμπίπτουν στην κατηγορία MOD (Manufactured on Demand), δηλαδή κτίρια σχεδιασμένα εξ ολοκλήρου πάνω σε συγκεκριμένες ανάγκες, επιθυμητά τεχνικά χαρακτηριστικά και χωροταξικές ιδιαιτερότητες του σημείου τοποθέτησης. Τα εμπορικά κτίρια στεγάζουν γραφεία, καταστήματα λιανικού εμπορίου, πολυκαταστήματα, εμπορικά κέντρα, ξενοδοχεία, κινηματογράφους, χώρους αναψυχής, σταθμούς πάρκινγκ αυτοκινήτων και πλυντήρια αυτοκινήτων.

Από τις αρχές του 2000 έχουμε σταδιακά επεκταθεί στην κατασκευή μεταλλικών κτιρίων εμπορικής χρήσης. Η ικανότητά μας να παρέχουμε ένα πλήρες υδατοστεγές κτίριο, από τον μεταλλικό σκελετό, τη μεταλλική υποδομή δαπέδου για σύμμεικτη κατασκευή, την πυροπροστασία, τα κλιμακοστάσια  και μια ευρεία γκάμα δευτερευόντων αρχιτεκτονικών μεταλλικών στοιχείων, έχει ωθήσει την εταιρεία μας να ανέλθει σε αναγνώριση στην αγορά των εμπορικών μεταλλικών κτιρίων. Συνεργαζόμαστε με εργολάβους, εταιρείες ανάπτυξης ακινήτων, ιδιοκτήτες ακινήτων καθώς και απευθείας με εταιρείες που επιθυμούν να επεκτείνουν τις εγκαταστάσεις τους. Με παραγωγική δυνατότητα 50 τόνων ανά εβδομάδα, μπορούμε να εξυπηρετήσουμε εμπορικά έργα έως και 500 τόνων με απαιτητικά χρονοδιαγράμματα παράδοσης.

Είτε πρόκειται για ανέγερση ενός νέου εμπορικού κτιρίου ή για την προσθήκη επιπλέον ορόφων σε υφιστάμενο κτίριο, είτε εκτελείται σε στενό εργοτάξιο κέντρου πόλης με ελάχιστο χώρο για αποθήκευση τελικού προϊόντος ή σε εμπορική ζώνη έξω από το αστικό κέντρο με άπλετο διαθέσιμο χώρο, και τέλος είτε πρόκειται για ένα απλό μονώροφο κτίριο ή για μια πιο σύνθετη πολυώροφη δομή με κυψελοειδείς δοκούς μεγάλων ανοιγμάτων, η εταιρεία μας έχει κατασκευάσει και παραδώσει έργα μεταλλικών κτιρίων 50 έως 500 τόνων σε κορυφαίες εταιρείες του λιανικού εμπορίου, σε μεγάλες αλυσίδες σούπερ μάρκετ καθώς και σε μερικούς από τους πιο δραστήριους επαγγελματίες της εγχώριας αγοράς ακινήτων.