ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ
ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ
Η ΜΕΤΑΛΛΟΔΟΜΗ Α.ΜΟΙΡΑ ΑΒΕΤΕ είναι κατασκευάστρια εταιρεία στην Μάνδρα Αττικής με εξειδίκευση στα μεταλλικά κτίρια και τις μεταλλικές κατασκευές. Χάρη στην 60ετή παρουσία μας στο χώρο, τις παραγωγικές δυνατότητες του εργοστασίου μας και το καταρτισμένο ανθρώπινο δυναμικό μας η εταιρεία έχει εδραιωθεί στην κατασκευαστική αγορά προσφέροντας πλήρη πακέτα λύσεων τα οποία καλύπτουν τον σχεδιασμό, την κατασκευή και την τοποθέτηση. Ειδικευόμαστε στην υλοποίηση μεταλλικών κτιρίων και κατασκευών MOD (Manufactured On Demand) προσαρμοσμένων εξ ολοκλήρου στις ανάγκες και τα επιθυμητά τεχνικά χαρακτηριστικά ενός πελάτη καθώς και στις χωροταξικές ιδιαιτερότητες του σημείου τοποθέτησης. Εκτελούμε ένα μεγάλο εύρος έργων από ελαφριές μεταλλικές κατασκευές μικρής κλίμακας μέχρι πολυόρωφα μεταλλικά κτίρια και ευμεγέθεις μεταλλικές κατασκευές. Ανεξάρτητα από το μέγεθος και τη φύση ενός έργου η εταιρεία μας προσφέρει ανταγωνιστικές λύσεις σε μεταλλικά κτίρια και κατασκευές εμπορικής, βιομηχανικής, οικιστικής και αγροτικής χρήσης. Εξ αιτίας της κεντρικής τοποθεσίας μας στην Δυτική Αττική, είμαστε ιδανικά τοποθετημένοι για άμεση και ευέλικτη υλοποίηση τεχνικών έργων στο λεκανοπέδιο της Αττικής και στην υπόλοιπη Κεντρική Ελλάδα. Ωστόσο, αξιοποιώντας το δίκτυο συνεργατών μας είμαστε σε θέση να αναλάβουμε τοποθέτηση κατασκευής σε οποιοδήποτε μέρος στην Ελλάδα.
Μεταλλικά κτίρια
Μεταλλικά Κατασκευές (Αγορές που εξυπηρετούμε)
 • Βιομηχανικά
 • Εμπορικά
 • Αγροτικά
 • Ειδικά Κτίρια
 • Κατοικίες
 • Οδοποιία
 • Υδρευτικά
 • Ναυπηγικά
 • Ενεργειακά
 • Σιδηροδρομικά
 • Ειδικά έργα
ΙΣΤΟΡΙΚΟ
Έχουμε μια μακρά και υπερήφανη πορεία στις σιδηρές κατασκευές. Είμαστε μια οικογενειακή επιχείρηση με παρουσία στον χώρο για περισσότερα από 60 χρόνια. Η επιχειρηματική δραστηριότητα ξεκίνησε το 1958 όταν ο Θεόδωρος Μοίρας ίδρυσε ένα μηχανουργείο επί της οδού Κωνσταντινουπόλεως στο κέντρο της Αθήνας το οποίο εξειδικευόταν στις αναγομώσεις. Κατά την μεταπολεμική περίοδο υπήρξε σημαντική άνθηση στις μεταλλικές κατασκευές και σταδιακά η δραστηριότητά μας επεκτάθηκε σε ολοκληρωμένες κατασκευές μικρής κλίμακας. Το 1970 η επιχείρηση μεταφέρθηκε σε νέα έδρα επί της Ιεράς οδού όπου επικεντρώθηκε στην βιομηχανική κατασκευή και το γαλβάνισμα μεταλλικών στηθαίων ασφαλείας οδών. Το 1982 η στελέχωση της εταιρείας ενισχύθηκε με την άφιξη της Αντιγόνης Μοίρα, κόρης του Θεόδωρου. Η εταιρεία ξεκίνησε να εκτελεί τα πρώτα της δομικά έργα πολιτικού μηχανικού. Το 1991 επεκτάθηκε και μεταφέρθηκε εκ νέου στην έδρα όπου στεγάζεται έως και σήμερα. Από το 1997 ξεκίνησε να λειτουργεί με τη σημερινή της μορφή στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της στην Μάνδρα Αττικής στο 24ο χλμ της Εθνικής Οδού 8 (ΕΟ8). Το 2007 τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου ανέλαβε ο Κωνσταντίνος Διαμαντογιάννης. Στο διάστημα των τελευταίων 20 ετών έχουμε ολοκληρώσει αναρίθμητες κατασκευές και τοποθετήσεις μικρής και μεγάλης κλίμακας.
ΑΞΙΕΣ
Η επιχείρησή μας αναπτύσσετε και επεκτείνετε στο πέρασμα των χρόνων, ωστόσο οι θεμελιώδεις αξίες μας παραμένουν σταθερές και αμετάβλητες από την εποχή που τέθηκαν τα θεμέλιά της τη δεκαετία του 1950. Τώρα όπως και τότε παραμένουμε μια οικογενειακή επιχείρηση η οποία οδηγούς ως προς τη λήψη αποφάσεων έχει πέντε βασικές αξίες. Η ασφάλεια βρίσκεται πέρα και πάνω από όλα. Δραστηριοποιούμαστε σε ένα κλάδο που ενέχει εργασιακούς κινδύνους τόσο στους εργοστασιακούς όσο και στους εργοταξιακούς χώρους. Η θεμελιώδης αρχή της εταιρείας μας είναι “Επιστρέφουμε όλοι, κάθε μέρα, στις οικογένειες μας, ασφαλείς και υγιείς όπως ακριβώς φύγαμε”. Η ποιότητα αποτελεί τη βάση πάνω στην οποία λαμβάνονται όλες οι τεχνικές αποφάσεις μας. Στο διάστημα των 60 και πλέον ετών που δραστηριοποιείται η εταιρεία μας, καλούμαστε να εξελισσόμαστε διαρκώς ούτως ώστε να είμαστε σε θέση να ανταποκριθούμε στις αυξανόμενες απαιτήσεις ποιότητας. Στο χώρο της μηχανικής, η αναγνώριση τυπικά επιτυγχάνεται αποκτώντας σταδιακά με την πάροδο του χρόνου ένα πολύ υψηλό επίπεδο γνώσης και κατάρτισης. Επόμενη αξία μας είναι η διατήρηση μιας καλής υπόληψης στον χώρο μας. Αυτό επιτυγχάνεται κυρίως μέσα από την προσπάθειά μας να αναλαμβάνουμε και να εκτελούμε επιτυχώς έργα υψηλών τεχνικών απαιτήσεων, εντός προθεσμιών και προϋπολογισμού και εξασφαλίζοντας πάντα την ασφάλεια και την υγιεινή των εργαζομένων μας. Αμέσως μετά είναι η ομαδικότητα. Προϋπόθεση μιας υγιούς συνεργασίας είναι κάθε μέλος της ομάδας να διακρίνεται από σύνεση, επιμέλεια και αξιοπιστία, συνεπώς οι σύγχρονες εταιρείες έχουν υποχρέωση να φροντίζουν και να παρακολουθούν αέναα το προσωπικό τους ούτως ώστε να επιτυγχάνουν αγαστές συνεργασίες τόσο σε ενδοεταιρικό επίπεδο όσο και ως προς την αλληλεπίδραση με τους πελάτες, τους προμηθευτές και τους συνεργάτες μας. Τέλος, η εταιρική ευθύνη ολοκληρώνει το αξιακό μας σύστημα. Οι νέες εποχές φέρνουν νέες απαιτήσεις ωστόσο ως επιχείρηση με ηλικία πολλών δεκαετιών έχουμε και ορισμένες αρχές παλαιάς σχολής. Ίσως η σημαντικότερη από αυτές, είναι η αρχή του να τηρούμε το λόγο μας και τις συμφωνίες μας. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε ένα ικανοποιητικό επίπεδο υπηρεσίας στους πελάτες μας καλύπτοντας όλες τις ανάγκες τους. Τυχόν απρόβλεπτες τεχνικές ατέλειες αποκαθίστανται ούτως ώστε το τελικό αποτέλεσμα να είναι το αρχικώς συμφωνηθέν.