ΑΓΡΟΤΙΚΑ
ΕΙΣΑΓΩΓΗ
Μεταλλικά αγροτικά κτίρια χρησιμοποιούνται στο γεωργικό, στον κτηνοτροφικό, στον ιππικό και στον αλιευτικό κλάδο. Τυπικά κτίρια αποτελούν τα ποιμνιοστάσια, τα ελαιοτριβεία, οι σιταποθήκες, οι αποθήκες οπωροκηπευτικών, τα κτίρια εξοπλισμού, τα κτίρια και υπόστεγα στάθμευσης οχημάτων, τα κτίρια γραφείων, τα συσκευαστήρια, οι ιππικοί στάβλοι, τα ιπποδρόμια και λοιπά βοηθητικά κτίρια.
ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ
Καθώς ο πρωτογενής τομέας κατέστη τεχνολογικά προηγμένος στις ανεπτυγμένες χώρες, ο εκμηχανισμός της γεωργίας οδήγησε σε δραστική εξέλιξη του αγροτικού κλάδου. Όσον αφορά στις αγροτικές υποδομές, τα μεταλλικά αγροτικά κτίρια σταδιακά αντικατέστησαν δομές κατασκευασμένες από παραδοσιακά υλικά, κυρίως λόγω των πολυάριθμων πλεονεκτημάτων που προσφέρουν. Παρόλο που τα μεταλλικά αγροτικά κτίρια μπορεί να  είναι μια σημαντική επένδυση, έχουν αποδείξει ότι είναι μια σαφώς ανθεκτικότερη επιλογή. Έχουν εξαιρετική αντοχή σε ισχυρούς ανέμους, βαριές χιονοπτώσεις, σεισμούς, ακραίες θερμοκρασίες, κεραυνούς, τερμίτες και στη φθορά. Συνεπώς, απαιτούν λιγότερη συντήρηση, αποδεσμεύοντας πολύτιμο χρόνο για την εκτέλεση παραγωγικών εργασιών. Ανεγείρονται γρήγορα και η δομή τους είναι τέτοια που προσφέρουν μεγάλα ελεύθερα ανοίγματα και τον μέγιστο δυνατό ωφέλιμο χώρο ανά τετραγωνικό μέτρο φορολογητέου στεγασμένου χώρου, χωρίς κολώνες να παρεμβάλλονται και να εμποδίζουν την κίνηση των ατόμων, των εμπορευμάτων και των οχημάτων στο εσωτερικό του κτιρίου. Επιπλέον ο πελάτης μπορεί να επιλέξει θερμομονωτική επένδυση του σκελετού και να παραλάβει ένα κτίριο που εξοικονομεί ενέργεια καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους. Σχεδιάζουμε και μοντελοποιούμε τα κτίριά μας με τέτοιο τρόπο, ούτως ώστε να μπορούν εύκολα να επανασχεδιαστούν και να επεκταθούν σε περίπτωση που ο ιδιοκτήτης κρίνει ότι χρειάζεται μεγαλύτερες εγκαταστάσεις ή αλλαγή χρήσης του ακινήτου.
ΤΙ ΠΑΡΕΧΟΥΜΕ
Στόχος μας είναι να παρέχουμε τις κατάλληλες κατασκευαστικές συμβουλές και τεχνογνωσία για την υλοποίηση ενός αγροτικού έργου από το στάδιο της ιδέας μέχρι την ολοκλήρωση. Για αυτό το σκοπό είναι σημαντικό να έχουμε στενές συνεργατικές σχέσεις με τους πελάτες μας. Ο μεταλλικός σκελετός μας αμμοβάλλεται και βάφεται με προστατευτικά συστήματα βαφής σε γυαλιστερό ή ματ φινίρισμα. Για την επένδυση του κτιρίου υπάρχει διαθέσιμη μια πληθώρα προφίλ, υλικών και αποχρώσεων ικανών να καλύψουν τις περισσότερες ανάγκες, εφαρμογές και προϋπολογισμούς από κυματοειδείς λαμαρίνες σε σύνθετα θερμομονωτικά πάνελ πλαγιοκάλυψης και την επικάλυψης. Κατασκευάζουμε οι ίδιοι, στην παραγωγή μας τα ειδικά τεμάχια και τις υδρορροές των κτιρίων μας. Προμηθεύουμε βιομηχανικά ρολά, ταχυκίνητες πόρτες και πόρτες με θερμομόνωση. Επίσης κατασκευάζουμε χαλύβδινες συρόμενες πόρτες, περσίδες σταθερών λεπίδων, κλιμακοστάσια και μια μεγάλη γκάμα λοιπών δευτερευόντων μεταλλικών στοιχείων. Κατόπιν αιτήματος του πελάτη, στο κτίριο μπορούν να προστεθούν πατάρια.
ΜΠΑΡΕΣ, ΘΥΡΕΣ & ΑΛΛΑ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ
Ο στόχος μας ως εταιρεία είναι να καλύπτουμε όλο το πακέτο των κατασκευαστικών αναγκών των πελατών μας και να προσφέρουμε περισσότερα από τον μεταλλικό σκελετό και το κέλυφος του κτιρίου. Κατασκευάζουμε ένα εύρος αγροτικών μεταλλικών πορτών, διαχωριστικών, χωρισμάτων διακίνησης των ζώων καθώς και εξοπλισμού τροφοδοσίας.
ΓΕΩΡΓΙΚΑ
ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΑ
ΙΠΠΙΚΑ
ΒΟΗΘΗΤΙΚΑ