ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ
ΕΙΣΑΓΩΓΗ
Η δραστηριότητα της εταιρείας μας αρχικά ήταν εστιασμένη στα βιομηχανικά μεταλλικά κτίρια, τα οποία συνεχίζουν έως και σήμερα να αποτελούν ένα σημαντικό μέρος της δραστηριότητάς μας. Τυπικά βιομηχανικά έργα είναι εργοστασιακές μονάδες τόσο της βαριάς όσο και της ελαφράς βιομηχανίας, αποθήκες, κέντρα διανομής, μονάδες διαχείρισης αποβλήτων και ανακύκλωσης.

Η τεχνογνωσία μας εκτείνεται από απλά κτίρια από πλαίσια υποστυλώματος – ζευκτού μέχρι σύνθετα κτίρια με πατάρια, υπερυψωμένους διαδρόμους, πλατφόρμες και χώρους γραφείων. Αναλαμβάνουμε τόσο νέα βιομηχανικά κτίρια όσο και επεκτάσεις και ανακαινίσεις υφιστάμενων κτιρίων. Κατανοούμε ότι πολλά βιομηχανικά έργα μπορεί να εκτελούνται σε ζωντανά περιβάλλοντα και ότι υπάρχει ανάγκη να παραδώσουμε αυτά τα έργα με την ελάχιστη δυνατή διαταραχή.

Εργαζόμενοι είτε άμεσα για λογαριασμό του πελάτη είτε έμμεσα ως μέρος μια ομάδας κατασκευαστών ενός βιομηχανικού κτιρίου, μπορούμε να παρέχουμε το σχεδιασμό, τη προμήθεια, την κατασκευή και την ανέγερση του κυρίως μεταλλικού σκελετού και του κελύφους του κτιρίου. Παραδίδουμε στον πελάτη ένα υδατοστεγές κτίριο, με την επιλογή του προγραμματισμού εξειδικευμένων συνεργείων για την εγκατάσταση των υπόλοιπων συστημάτων του κτιρίου.

ΠΛΑΓΙΟΚΑΛΥΨΗ, ΕΠΙΚΑΛΥΨΗ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΟΜΒΡΙΩΝ ΥΔΑΤΩΝ
Παραδίδουμε λειτουργικά και καλαίσθητα βιομηχανικά κτίρια και προς αυτό το σκοπό χρησιμοποιούμε προϊόντα καλής ποιότητας για την επένδυση του κτιρίου μας. Υπάρχει μια ευρεία γκάμα υλικών, προφίλ και αποχρώσεων διαθέσιμη, ικανή να καλύψει τις αισθητικές απαιτήσεις και τον προϋπολογισμό ενός πελάτη. Διαμορφώνουμε, συγκολλούμε και βάφουμε οι ίδιοι τα ειδικά τεμάχια και τα ρείθρα των υδρορροών μας ούτως ώστε να αποκλείσουμε σημαντικά ελαττώματα και να διασφαλίσουμε μια αψεγάδιαστη τελική όψη.
DOORS & WINDOWS
Προμηθεύουμε βιομηχανικά ρολά, ταχυκίνητες πόρτες, πολύσπαστες βιομηχανικές πόρτες και μονωτικές πόρτες τμημάτων. Ηλεκτρικές, χειροκίνητες ή με τηλεχειρισμό, βαμμένες ή γαλβανιζέ, απλές ή με μόνωση για χώρους ψύξης, ψυγεία και πόρτες γκαράζ, υπάρχει μια πληθώρα επιλογών για να καλύψει κάθε χρήση και προϋπολογισμό. Κατασκευάζουμε και τοποθετούμε επίσης χαλύβδινες πόρτες προσωπικού, εξόδους κινδύνου και βαριές συρόμενες πόρτες αντοχής για χρήση σε εισόδους βιομηχανικών χώρων.